Hola, soc l'Òscar, el teu assessor.
En què puc ajudar-te?

DIGITALITZACIÓ I CONFIANÇA

DIGITALITZACIÓ I CONFIANÇA

QUE VIVIM SUBMERGITS EN UNA ONADA DE CANVIS NO ÉS UNA NOVETAT PER A NINGÚ

A tots els nivells, ja sigui personalment o professionalment, hem d’adaptar-nos a les novetats que genera la tecnologia, i en el cor, la digitalització.

En el sector dental aquesta ona empeny amb gran força per la gran quantitat de vectors que conflueixen en l’activitat diària. Davant de tal escenari es poden adoptar diverses actituds; una de reticència i desconfiança, pensant que ja estem bé com estem i mantenir-nos en la nostra zona de confort i, l’altra, de gestió de l’adaptació al canvi mitjançant una estratègia que anem actualitzant a mesura que anem avançant.

Fins i tot avui dia, aquelles clíniques que en el seu moment no van fer un pas decidit a la informatització, continuen treballant per duplicat amb fitxa electrònica i fitxa de paper. Perquè així se senten més segurs.

Per desconfiança? Fruit de no tenir una estratègia d’adaptació i millora a la tecnologia? Amb una bona estratègia de còpies de seguretat, pla de continuïtat, formació continuada en les eines de gestió i un bon servei tècnic, els beneficis són immensos. Com afrontarem els desafiaments del CAD/CAM, escàner 3D, Internet… És una qüestió de confiança.

Comparteix les nostres notícies a les teves Xarxes socials:

Suport en línia

Supremo és l’eina de teleassistència que permet als nostres tècnics ajudar-te durant la teva consulta.

Descarrega el programa segons el sistema operatiu dels equips informàtics que utilitzis.

El procés de descàrrega i instal·lació és molt senzill, així i tot, els nostres tècnics et guiaran si ho necessites.