Hola, soc l'Òscar, el teu assessor.
En què puc ajudar-te?

EBS MEDICAL, ARA A INSTAGRAM

EBS MEDICAL, ARA A INSTAGRAM

OBRIM UNA PETITA FINESTRA AL QUÈ FEM I A QUI SOM PER A QUE PUGUIS ESTAR AL DIA DE TOT EL QUE EBS MEDICAL TÉ PER OFERIR-TE

Ja portem anys a Facebook amb EBS Medical, compartint la nostra passió per l’assessoria dental i els nostres serveis d’outsourcing tecnològic. Actualment estem molt emocionats de llançar @ebs.medical a INSTAGRAM, per a poder compartir amb vosaltres el nostre entusiasme per la tecnologia també en aquest canal.

I com que volem que conegueu tot el que fem més enllà de l’outsourcing, hem decidit llançar aquest nou compte per a ensenyar-vos tots els projectes que ens mouen.

Ara podreu seguir-nos en aquesta xarxa social com a @ebs.medical i assabentar-vos de tot el referent als nostres productes, accions que realitzem en els diferents nivells d’externalització que oferim i, sobretot, podreu informar-vos dels últims avanços en gestió de clíniques dentals.

Amb una eperiència de més de 20 anys, a EBS Medical oferim una àmplia gamma de productes i serveis per a ajudar a aconseguir una vida millor i més despreocupada a centenars de clíniques dentals. Tots vosaltres sou part de la nostra història, per això al nostre nou compte volem oferir-vos contingut de valor, que us inspiri i us ajudi.

enviaments whatsapp per a gesden

Com aquesta nova incorporació als nostres serveis per exemple, potser no sabeu el que és… Seguiu-nos la pista a Instagram @ebs.medical i a la nostra newsletter i ho sabreu!

Us recordem les nostres XXSS en les quals també podeu seguir-nos, compartir contingut, interactuar amb nosaltres i resoldre tots els vostres dubtes, que amb gust us respondrem.

Comparteix les nostres notícies a les teves Xarxes socials:

Suport en línia

Supremo és l’eina de teleassistència que permet als nostres tècnics ajudar-te durant la teva consulta.

Descarrega el programa segons el sistema operatiu dels equips informàtics que utilitzis.

El procés de descàrrega i instal·lació és molt senzill, així i tot, els nostres tècnics et guiaran si ho necessites.