fbpx

Hola, soc l'Òscar, el teu assessor.
En què puc ajudar-te?

LA NOVA WEB D’EBS MEDICAL JA ÉS AQUÍ

LA NOVA WEB D’EBS MEDICAL JA ÉS AQUÍ

ET CONVIDEM A DONAR UN COP D’ULL ALS NOUS CANVIS I MILLORES DE LA NOSTRA NOVA PÀGINA WEB I DE LA NOSTRA EMPRESA

Avui estem de celebració, ja que hem llançat la nova pàgina web d’EBS Medical. I tot i que pugui semblar una cosa simple, no estem parlant només d’un senzill canvi de página, sinó que és el reflex del canvi intern que está vivint l’empresa. A EBS Medical estem madurant, i la web és el reflexe d’aquesta maduresa. Tot i així, volem començar per compartir-te algunes de les millores que hi podràs trobar, per tal que la puguis gaudir i li puguis donar molta utilitat.

LA NOVA WEB:

El primer dels canvis és l’estètic. Amb una aparença renovada i més fresca, amb un disseny molt intuïtiu, i amb una fàcil navegació, tens totes les eines que necessites a un click de distància, per tal que et sigui tot molt més còmode i ràpid.

Valorem el teu temps, és per això que pots comptar amb un enllaç directe amb el nostre assessor via WhatsApp, on amb la major brevetat possible, t’atendrà encantat.

Volem fer-te sentir a prop, per això et presentem a totes les persones que formen part de l’equip d’EBS, així com el seu rol dins l’empresa, de manera que sempre podràs saber qui t’atén en les interaccions del dia a dia.

Com sempre, hi podràs trobar la nostra eina de teleassistència, Supremo, on els nostres tècnics t’ajudaran amb qualsevol consulta o dubte que et sorgeixi.

També hi trobaràs el Kit Digital, ja que EBS Medical s’ha certificat com a agent digital per al sector mèdic, i d’aquesta manera pots optar, a través de la nostra web, a la teva subvenció de la bonificació digital de fins a 12.000€.

Fes una ullada als nostres col·laboradors tecnològics i als diferents nivells d’outsourcing que t’oferim, i escull quin és el que s’adapta millor a les teves necessitats i a les de la teva clínica dental.

Et volem posar les coses fàcils, és per això que pots comptar amb un catàleg de tots els serveis i solucions que tenim per a ajudar-te en diferents aspectes i per a cobrir les teves necessitats tecnològiques.

Si el que vols és estar al corrent de tot el que està passant a l’entorn dental-tecnològic de la mà d’EBS, hi trobaràs el nostre blog, on et mantindrem informat amb l’actualitat del sector per a que sempre estiguis al corrent del que passa i de tot el que necessites saber.

EL NOU EBS MEDICAL:

Després d’aquesta petita introducció sobre la nova web, ens agradaria parlar-te del nou EBS Medical. Tal i com hem dit uns paràgrafs més amunt, estem vivint una etapa de maduració, i ens agradaria explicar-te per quin motiu això t’interessa com a client d’EBS.

Gràcies a aquesta maduració, estem en un marc de treball que ens permet millorar la qualitat dels nostres serveis. Podem identificar deficiències i oportunitats de millora, el qual eleva la qualitat del que oferim, i els nostres clients obteniu un major valor de les vostres inversions i experimenteu resultats més satisfactoris.

En segon lloc, us oferim una major agilitat i resposta a les vostres necessitats. A través de l’avaluació contínua i l’adaptació, podem respondre amb major rapidesa a les canviants necessitats i demandes dels nostres clients. Això vol dir que som més àgils per a implementar canvis i millores segons els vostres comentaris i requeriments.

En tercer lloc us oferim el foment de la confiança i la lleialtat. Quan els nostres clients veuen que estem compromesos amb la millora contínua, guanyen confiança en la nostra empresa. La confiança és un pilar fonamental de la lleialtat, i els clients que ens deixen demostrar aquesta confiança són més propensos a continuar fent negocis amb nosaltres a llarg termini.

Comparteix les nostres notícies a les teves Xarxes socials:

Suport en línia

Supremo és l’eina de teleassistència que permet als nostres tècnics ajudar-te durant la teva consulta.

Descarrega el programa segons el sistema operatiu dels equips informàtics que utilitzis.

El procés de descàrrega i instal·lació és molt senzill, així i tot, els nostres tècnics et guiaran si ho necessites.