fbpx

Outsourcing Tecnològic
4 nivells d'Informàtica Dental

MÒBIL - INFORMÀTICA DENTAL

Manteniment
Clíniques petites

Manteniment correctiu o orientat a falles. Accés prioritari al servei tècnic via telèfon. Temps de resposta garantit online i in-situ. Manteniment de la documentació tècnica del sistema d'informàtica dental. En aparèixer una falla i realitzar la seva correcció es proposen accions preventives.

TABLET - INFORMÀTICA DENTAL

Professional
Clíniques petites i mitjanes

Manteniment preventiu. Mateixes prestacions que al servei “Manteniment” però s’incorporen visites anuals per a acomplir tasques de neteja, monitoritzar registres de funcionament i rendiment i detectar possibles deficiències i/o millores per tal de prevenir futurs problemes. En cada visita es genera una proposta de correccions i millores del sistema d'informàtica dental de cara a augmentar la seva fiabilitat.

LAPTOP - INFORMÁTICA DENTAL

Prèmium
Clíniques mitjanes i grans

Manteniment Planificat. Mateixes prestacions que al servei “Professional” però s’incorporen anàlisis regulars del sistema d'informàtica dental per a identificar millores així com proposar nous sistemes que permetin incrementar el rendiment i productivitat per a la clínica.

informàtica dental

Outsourcing
Clíniques mitjanes i grans

Manteniment delegat. Mateixes prestacions que al servei “Prèmium” però s’incorpora la gestió integral de la tecnologia del centre com un departament externalitzat. S’analitzen les necessitats futures del centre, es planifiquen i pressuposten, i es gestiona la seva execució.

Parla amb un assessor, trucant o escrivint per whatsapp

O escriu-nos, deixa el teu missatge i et trucarem al més aviat possible

Catàleg de Serveis i Solucions Tecnològiques

Consultoria i formació

Els serveis que permeten treure el màxim de la tecnologia.

Auditoria i tancament anual

S’audita el correcte ús del programa de gestió, quadrant numèricament l’any i automatitzant els processos de facturació.

Formació

Formació de Gesden i tots els seus mòduls de gestió de clínica.

Software

El software necessari per a la digitalització de la clínica dental.

Gesden i productes d’Infomed

Programa líder de la Gestió integral de la clínica dental. Distribuïdor oficial a Lleida, Tarragona i Andorra. Podem donar servei de manteniment a tota Espanya.

EBS Contacts

Software de gestió de comunicacions de VeuIP integrat amb Gesden i enviament automatitzat de missatges de WhatsApp.

Control de presència

Software de gestió de control de presència per fitxades amb empremta digital.

Enllaç comptable

Software d’exportació d’assentaments a programes de comptabilitat com A3, Conta3, Golden Soft o Sage 50.

Sistemes

Els sistemes informàtics adaptats i optimitzats per a l’entorn de la clínica.

Hardware i Xarxes

Hardware especialitzat pel sector dental, incloent servidors (físics i virtualitzats), equips client, racks i electrònica de xarxa, cablejat, connexions redundades amb 4G per a màxima disponibilitat.

Aparatologia

Suport a la instal·lació, configuració i resolució de problemes conjuntament amb els fabricants dels productes líders en el mercat com Kodak Carestream, Sirona, Durr Dental o Vatetch.

Backups

Mantenim varies còpies de seguretat en diferents formats per evitar la pèrdua de dades en casos de sinistres o atacs informàtics. Còpies locals i remotes en núvol privat. Monitorització diària del seu funcionament per part d’un tècnic.

Clínica Drive

Amb la tecnologia Cloud, oferim un sistema d'emmagatzematge segur que permet accedir des de dins i fora de la clínica als documents, panos, tacs, etc.

VPN

Accés remot al software de la clínica de forma segura i privada. Connexió punt a punt transparent i segura entre clíniques.

Wifi

L’Accés Wifi fiable, segur i d’alt rendiment per accedir a la xarxa privada per escàners 3D, iPads (Clinipad). Accés públic aïllat per pacients i visites.

Renting impresores

Simplifiquem la impressió amb el servei de renting d'impressores. Equipaments de qualitat i manteniment inclòs per un funcionament sense problemes.

Altres solucions

Àmplia gamma de serveis auxiliars i adaptats a la clínica dental.

Telefonia IP

La clínica on el telèfon no comunica mai, fins a 16 canals simultanis a preus imbatibles. Comunicacions modernes amb telèfons IP avançats i una centraleta versàtil per a gestionar trucades, cues i horaris amb facilitat. Integrada amb EBS Contacts per augmentar significativament la productivitat i qualitat de l’atenció al pacient per part de la recepció.

Presència a Internet

Web, xarxes socials, SEO i campanyes de Marketing Online. Optimitzen la presència en línia de la clínica dental amb l’objectiu de fer que els pacients la trobin i contactin per demanar hora.

EBS Security

Protegeix la clínica amb una auditoria de seguretat tecnològica completa, fixant protocols i sistemes de seguretat orientats a protegir-la d’atacs maliciosos que poden provocar pèrdua o fuga de dades.

Vídeo vigilància

Augmenta la seguretat de la clínica dental amb l’eficient servei de videovigilància. Es manté un entorn protegit i controlat en tot moment. Gravació de 15 dies dels punts més importants. Accés remot en tot moment.

Hospedatge

Servidors WEB dedicats, privats i fiables, per a la web i correus electrònics de la clínica dental.

LOPD

Protecció de la confidencialitat de les dades dels pacients assegurant el compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) a la clínica dental.

Personalització d’uniformes

Roba personalitzada per a la clínica dental.

Uniformes

Dóna un toc professional i distintiu a la teva clínica dental amb els nostres serveis de personalització d'uniformes. Treballem amb tu per crear dissenys únics i de qualitat que reflecteixin la teva marca i identitat.

Marxandatge

Promociona la teva empresa o crea un regal especial. Oferim una àmplia gamma de productes personalitzables, des de roba i tasses fins a llapis de memòria i altra tecnologia.

Suport en línia

Supremo és l’eina de teleassistència que permet als nostres tècnics ajudar-te durant la teva consulta.

Descarrega el programa segons el sistema operatiu dels equips informàtics que utilitzis.

El procés de descàrrega i instal·lació és molt senzill, així i tot, els nostres tècnics et guiaran si ho necessites.