fbpx
Parla ara amb un assessor, i comencem.

Per què és important externalitzar la gestió tecnològica?

Externalitzar permet a l’equip mèdic concentrar-se en allò que més importa, la salut dels pacients. Tota la tecnologia queda delegada a un equip especialitzat:

✓ Assessorament i solucions personalitzades.

✓ Instal·lació i configuració de sistemes informàtics i aparatologia.

✓ Formació i consultoria.

✓ Servei tècnic i HelpDesk.

✓ Gestió integral: xarxa, servidor, programari i telefonia.

Que opinen els nostres clients?

Manteniment
Clíniques petites

Manteniment correctiu o orientat a falles. Accés prioritari al servei tècnic via telèfon. Temps de resposta garantit online i in-situ. Manteniment de la documentació tècnica del sistema informàtic. En aparèixer una falla i realitzar la seva correcció es proposen accions preventives.

Professional
Clíniques petites i mitjanes

Manteniment preventiu. Mateixes prestacions que al servei “Manteniment” però s’incorporen visites anuals per a acomplir tasques de neteja, monitoritzar registres de funcionament i rendiment i detectar possibles deficiències i/o millores per tal de prevenir futurs problemes. En cada visita es genera una proposta de correccions i millores del sistema de cara a augmentar la seva fiabilitat.

Prèmium
Clíniques mitjanes i grans

Manteniment Planificat. Mateixes prestacions que al servei “Professional” però s’incorporen anàlisis regulars del sistema per a identificar millores així com proposar nous sistemes que permetin incrementar el rendiment i productivitat per a la clínica.

Outsourcing
Clíniques mitjanes i grans

Manteniment delegat. Mateixes prestacions que al servei “Prèmium” però s’incorpora la gestió integral de la tecnologia del centre com un departament externalitzat. S’analitzen les necessitats futures del centre, es planifiquen i pressuposten, i es gestiona la seva execució.

Parla ara amb un assessor, i comencem.